Hey Guyz!!

Thx 4 comiNg n spend ur Time wif read my bLOg.wat ever I wrote In dis BLog its abOut My Life,frenz,n true story..Thx Guyz!!Love ya!
There was an error in this gadget

Cerita Baru Dunia Baru;)))

Sekian lama x update blog ni.hampir lupa yg dulu aku penah ade blog maklum lah sekarang dh busy dengan anak & suami.Yes aku dah kawin dan ade anak sorang n bakal lahir lagi sorang bulan 7 2012 ni.insyallah...seronok juga bile dh ade keluarga sendiri.suka duka bersama mereka.susah senang ttp bersama suami & ank tercinta.aku kawin dengan org yg aku xsangka aku oleh jatuh cinta.jumpa die dlm myspace.huhuhu..cinta internet..huhuhuhu..alhamdullilah dia lah suami yang banyak membimbing aku untuk aku teruskan perjalanan hidup.kerana dia lah aku sudah berjaya.sekarang pun aku dh kerja di sebuah bank.semua nye kerana suami ku..banyak pengalaman pahit & manis bersama die.hampir juga xjadi kawin dengan die ,tapi bila dinamakan itu jodoh maka kawin juga & sudah pun punya cahaya mata yang sangat bijak.suami ku juga seorang penyayang dan rajin.selalu membantu aku dalam hal2 kerja rumah..selalu memberi aku kata2 semangat.dulu suami ku ahli muzik tapi sekarang tidak lagi atas kerana tidak mahu tinggalkan aku & anak jauh2 mlm semata-mata utk aihan muzik...sweeeettt kan..suami ku bukanlah seorang yang romantik sangat.tapi kalau dtg angin die aku pula yang naik malu.hheheheheeh..sweettt sangat..hehehhe..anak ku pula dah nak masuk satu tahun.sekejap jek dh membesar..huhuhu..xsangkan kan.nak tulis panjang lagi tp ank ku dah mula panggil.k lah guys..sampai sini dulu.xoxoxoxox...